växtplanering

Att inreda med växter bidrar inte bara till en mer levande miljö. Växter bidrar även till vårt välmående i form av mindre stress och ökad produktivitet. Låt oss tillsammans planera och ta fram en växtlösning med växter som passar in i just din miljö. 

Växtlösningar för hem och företag

Växter inomhus gör att vårt välmående ökar, vi blir mindre stressade och vi blir mer produktiva. Vårt välbefinnande ökar uppemot 15%, vår produktivitet med 6% och vår kreativitet uppemot 15 %. Vi kommer från naturen och vi behöver naturen än idag. Möjligheterna att ta in växterna i våra inredningsmiljöer är många. Vilka behov och önskemål har du? Låt oss sätta oss ner tillsammans och gå igenom hur vi kan skapa miljöer för dig att trivas i oavsett om det gäller din hemmiljö eller på din arbetsplats.

Traditionella växter

Vi jobbar med traditionella växter för att skapa trivsamma miljöer som är enkla att sköta. 

Växtväggar

Vi använder växter och växtväggar för att skapa en mer levande miljö.  En växtvägg kan användas som en rumsdelare eller som ett alternativ till en målad eller tapetserad vägg.

Mosstavlor

Inred ditt hem eller företag med levande konst. Mossa kan användas till mycket och vi använder det gärna när vi inreder. Oavsett om du vill ha en mosstavla eller en grön härlig mossvägg så har vi lösningen för dig. 

Konstväxter

Att inreda med konstväxter är ett sätt att  få en levande miljö utan krav på växtskötsel. Vi erbjuder ett brett sortiment av konstväxter. Låt oss hjälpa dig att få till en grön och inspirerande miljö på ditt hem eller företag.