ÅTERBRUK

Att köpa begagnade möbler är smart alternativ som är både ekonomiskt och miljövänligt. I vårt sortiment erbjuder vi begagnade möbler till både hem och kontor. Här hittar du alltifrån begagnade kontorsstolar till soffor, bord och fåtöljer från välkända tillverkare. 


EFG Avia bänk
1 875 kr
Bord begagnat
400 kr
Skafab bord begagnat
1 000 kr
Lammhults stol begagnad
2 000 kr
Form2 stol begagnad
1 000 kr
Vinröd stol begagnad
400 kr
Vit Stol begagnad
200 kr
Trece hylla begagnad
300 kr
RBM stol begagnad
1 000 kr
Inoff stol begagnad
400 kr
Håg stol begagnad
400 kr
Grön stol begagnad
300 kr
Balansstol begagnad
300 kr

Begagnade möbler - ett hållbart val

Gör ett hållbart val och välj begagnat. Vi har ett varierande utbud av begagnade möbler. I sortimentet hittar du allt ifrån begagnade designmöbler till begagnade bord och stolar. Att välja begagnat gynnar inte bara din ekonomi, du spara även miljön. Att tänka hållbart och återbruka möbler är något som blivit väldigt populärt. Genom vårt stora kontaktnät får vi ibland erbjudande om att köpa in partier och möbler som inte längre kommer till användning. Vi vill  ge möblerna nytt liv  och ett nytt hem genom att erbjuda våra kunder ett hållbart alternativ. Välkommen att fynda i vårt sortiment av begagnade möbler online. 

Begagnade kontorsmöbler och kontorsstolar

Förnya kontoret med begagnade kontorsmöbler. När du väljer att köpa begagnade kontorsmöbler gör du ett hållbart val som sparar både miljön och pengar.  I många fall får du en högre kvalité på komponenter och en bättre ergonomi för samma pengar när du väljer att köpa begagnade kontorsmöbler. I vårt utbud hittar du allt för kontoret. Vi säljer begagnade kontorsstolar från välkända svenska tillverkare. Här kan du bland annat hitta en begagnad Malmstol eller en begagnad kontorsstol från RH, Håg eller Flokk. Här hittar du även begagnade skrivbord, förvaring, konferensbord, stolar och soffor. Välkommen att fynda i vårt utbud av begagnade möbler både online eller genom att besöka vårt kontor i Kristianstad. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt begagnade möbler till just din verksamhet. 

Köp begagnade möbler enkelt och smidigt hos De3 Interiör

Vi erbjuder begagnade kontorsmöbler i Kristianstad och online. Vårt utbud av begagnade möbler uppdateras kontinuerligt på hemsidan. Vill du prova en begagnad kontorsstol i Kristianstad ber vi dig kontakta våra säljare först, så säkerställer vi att kontorsstolen finns på plats när du kommer. Behöver ni hjälp med leverans, montering och utplacering av möbler? Våra montörer utgår ifrån Kristianstad och utför denna service över hela skåne. Begär offert när du lägger din beställning.