UTEMÖBLERUtemöbler för en förlängd sommar

Uteplatser är som extra rum på sommaren. Fyll uteplatsen med utemöbler och trädgårdsmöbler för avkoppling under dina bästa dagar utomhus. Vi har utemöbler för alla typer av utemiljöer, från trädgård till uteservering. 

Här hittar du utomhusmöbler från både välkända varumärken och mindre kända för att njuta av solen och värmen på dina villkor. I sortimentet har vi snygga sommarmöbler från bland andra Brafab och Hillerstorp. 

Köp utemöbler hos De3 Interiör enkelt och smidigt online. Vi erbjuder ett brett sortiment av trivsamma trädgårdsmöbler med allt ifrån caféset, matgrupper och loungegrupper till utekök och solskydd. 
Turin matgrupp
7 995 kr
Arras matgrupp med soffa
11 895 kr
Arras matgrupp
13 495 kr
Hassel fåtölj natur
8 260 kr
Hassel karmstol natur
4 280 kr
Apel fåtölj natur
2 195 kr
Apel soffbord natur
2 395 kr
Zalongo matgrupp
41 995 kr
Kozani matgrupp
23 995 kr
Brafab Naos Fåtölj
9 595 kr
Brafab Naos soffa
17 990 kr
Step bord
1 100 kr
Sandkorn fåtölj
6 970 kr
Sandkorn loungefåtölj
7 120 kr
Sandkorn 2,5-sits soffa
12 510 kr
Bolid picnicset
8 695 kr
London dynbox
1 895 kr
Amazon dynbox
3 495 kr
Artwood Luna sidobord
4 195 kr
Artwood Luna soffbord
11 495 kr
Rossvik fåtölj
8 995 kr
Rossvik 2,5-sits soffa
19 290 kr
Bastian eldkorg
995 kr

Utemöbler och trädgårdsmöbler för olika miljöer

Hos oss hittar du ett brett sortiment av snygga utemöbler till såväl uteplatsen som uteserveringen. Oavsett om du vill inreda balkongen eller din nybyggda altan så har vi utemöbler som gör din uteplats extra trivsam.  Inred din balkong med trivsamma balkongmöbler som gör det enkelt att koppla av och njuta en stund. Bra möbler för balkongen är exempelvis ett caféset och/eller en liten rottingsoffa.

Vill du samla familjen för en god middag på altanen? Ta en titt på våra matgrupper och utekök. Kombinera utestolar och utebord efter tycke och smak. Vi har både runda och avlånga matbord för uteplatsen.  Efter middagen kan det vara trevligt att koppla av i en loungegrupp, vi har soffgrupper i många olika storlekar och utföranden. Välj en hörnsoffa eller kombinera en utesoffa med ett par snygga utefåtöljer för uteplatsen.  Bland våra trädgårdsmöbler hittar du även solstolar, trädgårdsstolar och trädgårdsbord för att kunna bygga snygga utemöbelskombinationer i din trädgård.

Vi har även utemöbler för offentlig miljö så som restauranger, barer och hotell i vårt sortiment. Vi hjälper till att optimera din uteservering både för att skapa en trivsam miljö och för att få ut det mesta av din yta. Välkommen att kontakta oss gällande hur du bygger en trivsam utemiljö i just din trädgård, eller för att planera din kommande uteservering.

Brett sortiment av utemöbler från välkända varumärken

I vårt sortiment hittar du utomhusmöbler för alla smaker och miljöer. Beroende på utemiljö bör du satsa på olika typer av trädgårdsmöbler. Vi säljer utemöbler i plast eller trä, rottingmöbler, samt stolar och bord i aluminium och andra underhållsfria material.  Vi jobbar med välkända varumärken som Hillerstorp och Brafab. Oavsett om du söker billiga utemöbler eller exklusiva rottinggrupper har ni något för dig.  Saknar du något i vårt sortiment av trädgårds- och utemöbler är du välkommen att kontakta oss.

Köp dina utemöbler enkelt och smidigt hos De3 Interiör

Vi säljer utemöbler och sommarmöbler över hela Sverige via vår hemsida. Söker du utemöbler i Kristianstad finns vi tillgängliga lokalt. Hos oss kan du få hjälp med både leverans och montering av utemöbler i skåne. Våra montörer har mångårig erfarenhet av att montera trädgårdsmöbler och hela uteserveringar. Det innebär att du kan lägga tid på annat som att istället njuta av dina nya sommarmöbler. Kontakta oss för offert gällande montering och leverans i samband med köp av nya utemöbler.