MÖBLER


Möbler för både hem och offentlig miljö

Våra möbler gör ditt hem, kontor eller offentlig miljö till en trivsammare plats. Välj möbler efter dina behov och önskemål bland välkända och mindre kända varumärken för bästa trivsel och komfort.Dante cafébord
3 295 kr
Artwood Tree matbord
17 495 kr
Artwood Bennie matbord
18 995 kr
Artwood Luna soffbord
11 495 kr
Artwood Luna sidobord
4 195 kr
Artwood Capulus soffbord
7 395 kr
Artwood Soller fåtölj
10 795 kr
Artwood Millau fåtölj
15 995 kr
String Snapsskåp
4 290 kr
String hylla kök
3 795 kr
String hylla badrum
2 895 kr

Möbler för alla rum och lokaler

Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler för alla typer av miljöer. Oavsett om du ska inreda ditt hem eller köpa nya möbler till ditt kontor eller företag, så har vi möblerna för dig. Att möblera ett rum ska förmedla en känsla. Det är viktigt att välja möbler som får dig att trivas oavsett om det handlar om möbler till vardagsrum, eller om du ska köpa möbler till din verksamhet.  Här hittar du både välkända och mindre kända varumärken med möbler i alla prisklasser. Vi har möbler till vardagsrum, sovrum, kök, uteplatser helt enkelt alla typer av rum.  Driver du en restaurang så har vi möbler som tål att användas. Kontakta våra inredare så hjälper vi dig att hitta rätt möbler anpassade efter just dina behov och önskemål.

Möblera med känsla

För oss som jobbar med möbler och inredning dagligen är det extra viktigt att förmedla en känsla när vi inreder och möblerar.  Ett hem ska vara en plats att koppla av och trivas i med möbler, material- och färgval som anpassas efter rummen. När det gäller möbler till ett kontor så ska möblerna fylla en praktisk funktion som innebär en ergonomisk och bra arbetsmiljö, samtidigt som det ska vara en arbetsplats att trivas på. Vi säljer inte bara möbler vi inreder och stylar både bostäder och arbetsplatser dagligen. Du är varmt välkommen att vända dig till oss om du har frågor gällande val av möbler och inredning. Vi hjälper dig att hitta rätt möbler för just ditt rum eller lokal. Vi finns på plats i Kristianstad men det går även bra att maila eller ringa oss om du har några funderingar gällande val av möbler. 

Köp möbler enkelt och smidigt hos De3 Interiör

Om du ska köpa möbler i Kristianstad är du välkommen in till oss för att diskutera inredning och val av möbler. Har du inte möjlighet att titta in till oss i Kristianstad är du självklart välkommen att besöka vår butik online. Det är här på vår hemsida som du kan utforska vårt breda sortiment av möbler till bra priser. Om du inte hittar möblerna du söker är du självklart välkommen att kontakta oss. Det finns så mycket fina möbler att det är svårt att få med allt på hemsidan. Vi samarbetar med många av Sveriges mest kända möbeltillverkare och kan erbjuda våra kunder möbler till så väl hem som kontor och restaurang.