Malmstolen Classic 4000 Hög Mörkgrå

Malmstolen 4000 är en ergonomisk kontorsstol med knäledsgunga. Ställ in stolen efter din kropp och känn hur kontorsstolen följer dina rörelser. Hårdheten på knäledsgungan ställs in efter din kroppsvikt och balanserar upp arbetsstolen i den position du önskar. 

En korrekt inställd Malmstolen 4000 erbjuder hög komfort och en sittposition som minskar hälsorisken vid stillasittande arbete. Malmstolen 4000 är det optimala valet när du önskar en kontorsstol med personlig passform. Är ni flera som delar på stolen? Titta då istället på Malmstolen R2 med automatisk inställning.

I standardutförande är stolen utrustad med hjul för mjuka golv, svartlackerat fotkryss samt kallskumssäte. Vi rekommenderar att du köper till viknackstöd samt Ergoflex armstöd  för bättre ergonomi och komfort. Komplettera även gärna stolen med ett DUX-säte för en ännu bekvämare sittupplevelse.  

Vill du ha din Malmstol i ett annat tyg eller utförande än vad som finns på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vi dig. Om du önskar en demo eller bara vill provsitta Malmstolen 4000 så hjälper vår kunniga personal gärna till. Vi finns på Sävvägen 12 i Kristianstad.

PRODUKTINFORMATION

Sitthöjd:ca. 45 - 55 cm
Sittdjupsjustering:6 lägen, 8 cm
Rygghöjdsjustering:Steglös, ca. 15 cm
Säte:D:46 cm B: 47 cm
Ryggstöd:H:61 cm B:42 cm
Fotkryss Ø:72 cm


Beräknad leveranstid: 1-2 veckor

11 265 kr