Inredningskoncept

Ett inredningskoncept skapas utifrån idéer, värdeord och den känslan som man vill uppleva i den skapade miljön. Våra erfarna inredare hjälper dig att inreda och finna rätt inredning för alla typer av rum.Inredningsförslag


Boka en tid med en inredningsarkitekt för att få hjälp med ditt inredningsprojekt. Våra professionella inredare sätter ihop ett inredningsförslag med färgsättning, möbelplacering och vilka möbler, belysning samt inredningsdetaljer som passar bra in i inredningslösningen. Helt efter er budget och det resultatet ni vill ha. Vi ställer frågorna, ni sätter budget och omfattning och vi presenterar ett inredningsförslag. Vi har många samarbetspartners och leverantörer och kan erbjuda ett brett sortiment av möbler och inredning i alla prisklasser. Våra inredare jobbar med både välkända varumärken och mindre kända för att det ska passa ert inredningsprojekt. 

Produktförslag till inredningsprojekt


Vi ger förslag på på hur man ska tänka och inreda för bästa resultat.  Våra inredare hjälper till med förslag på inredning, vilka möbler, belysning och inredningsdetaljer vi rekommenderar att ni inreder med. Förslaget grundas på den idé ni presenterar för oss och i den omfattningen vi har kommit överens om. Ni sätter en budget efter era förutsättningar och vi presenterar innehållet med ett inredningsförslag. Vi har många samarbetspartners och jobbar med både välkända varumärken och mindre kända för att det ska passa just ert projekt. Våra erfarna inredare jobbar över hela Sverige. Oavsett om du behöver hjälp med inredning i Kristianstad eller övriga dela av landet är du varmt välkommen till oss. 

Konsultationer med fokus på inredningslösningar


Ni har idéer men vet inte vilken väg ni ska gå för att landa i det ni vill. Kontakta en inredningsarkitekt på vårt kontor i Kristianstad så hjälper vi er vidare. En inredningsdesigner kommer sen ut till er och ger inredningstips, idéer och hjälper er komma vidare och hitta rätt inredningslösning. Det kan också vara så att ni är osäkra på hur ni vill ha det. Då ställer vi frågorna som leder er vidare och hjälper er att hitta rätt inredning. Vi inspirerar er med inredningsförslag och hittar den inredningsdesign som passar er och era behov bäst. 

Inredare i Kristianstad, Skåne, Blekinge, och Småland


Ni hittar våra inredare i Kristianstad, men vi jobbar över hela södra Sverige. Vi välkomnar inredningsprojekt i Skåne, Blekinge, Småland och Halland. Är ni i behov av inredningsförslag, tips eller idéer för komma vidare med ert inredningsprojekt? Boka en tid med en inredningsarkitekt i Kristianstad. Välkommen in till vårt kontor på Sävvägen 12 i Kristianstad på en kopp kaffe för att diskutera era inredningsbehov. Ni kan även kontakta våra inredare via telefon eller mail. Vi besöker er gärna på plats för att diskutera era önskemål och behov gällande möbler och inredning. Våra inredningsdesigners har en gedigen erfarenhet och hjälper er att undvika fallgroparna och inreda rum och lokaler på bästa möjliga sätt.