Inredningskoncept

Ett koncept skapas utifrån idéer, värdeord och den känslan som man vill uppleva i den skapade miljön. Vi hjälper dig att finna rätt lösning för din verksamhet och ditt hem.Inredningsförslag


Vi sätter ihop ett förslag med färgsättning, möbelplacering och vilka möbler, belysning och inredningsdetaljer som passar bra i inredningslösningen efter er budget och det resultatet ni vill ha. Vi ställer frågorna, ni sätter budget och omfattning och vi presenterar innehållet. Vi har många samarbetspartners och leverantörer med både kända varumärken och mindre kända för att det ska passa ert projekt. 

Produktförslag


Vi ger förslag på vilka möbler, belysning och inredningsdetaljer vi rekommenderar att ni köper in (investerar i) grundat på den idé ni presenterar för oss och i den omfattningen vi har kommit överens om. Ni sätter en budget efter era förutsättningar och vi presenterar innehållet. Vi har många samarbetspartners och leverantörer med både kända varumärken och mindre kända för att det ska passa ert projekt. 

Konsultationer


Ni har idéer men vet inte vilken väg ni ska gå för att landa i det ni vill. Då kommer vi till er och ger tips, idéer och hjälper er fram för att komma på er rätta väg. Det kan också vara så att ni vet inte riktigt hur ni vill ha det. Då ställer vi frågorna som leder er vidare och hjälper er att komma rätt. Vi inspirerar er till att komma vidare och hitta de lösningar som passar er.