STYLING

Ett objektivt och professionellt öga är en investering som skapar inspiration till rätt målgrupp. Homestyling eller homestaging förmedlar en känsla hos framtida köpare vid bostadsförsäljning. 

Lägenhetsstyling - matplats med utsikt. 

Lägenhetsstyling - från sovrum. Homestyling inför bostadsförsäljning


Att styla en bostad inför försäljning är inte detsamma som att inreda eller styla sitt hem som man själv vill ha det. Vi ser bostaden exteriört och interiört och vilka möjligheter bostaden har på ett objektivt och professionellt sätt stylar vi sedan bostaden efter det vi rekommenderar att bostaden behöver för att det ska bli den bästa försäljningen för dig. Vi samarbetar också med flera mäklare för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund. Önskar ni anlita oss då ni redan har en mäklare ni vill anlita går det naturligtvis också bra. Styla din bostad, det gör skillnad för dig. 

Styling inför fotografering


Innan, under och efter en fotografering underlättar det om fotografen har en stylist att jobba med eftersom kompetenserna går hand i hand och var och en kan fokusera på det som de är experter på och det blir ett bättre resultat. Låt våra inredare sköta stylingen. Ni bestämmer förutsättningarna så levererar vi resultatet som ni kan visa upp för er målgrupp i er anda.